Ploaie de stele

Ploaie de stele - Matila C. Ghyka
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPloaie de stele
Comanda acum "Ploaie de stele - Matila C. Ghyka" de pe libraria ishop la pretul de 26,60 lei
Descriere carte:
Ploaie de stele , roman aparut pentru prima oara in Franta in 1933, este o poveste de dragoste tesuta dupa modelul intrigii politiste, intre o falsa dactilografa (in fapt, o printesa) de la o institutie europeana si un functionar ce se va dovedi cel mai ilustru nume al aristocratiei din Boemia.
Decorul acestei intrigi il reprezinta Viena de dupa Primul Razboi Mondial, care incet-incet isi vindeca ranile aduse de dezmembrarea imperiului, si Praga ? mistica si romantica.
Personajele din mediul diplomatic si aristocratic, dialogurile rafinate si incarcate de referinte culturale, periplurile prin muzee, palate si restaurante ? toate la un loc redau nostalgia unei lumi in care traditiile si valorile secolului al XVIII-lea erau inca vii.
In esenta, ?o drama istorica si politista?, asa cum spune insasi eroina cartii, ce se distinge prin farmec, vitalitate, melancolie si eleganta.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ploaie de stele
Cartea Ploaie de stele in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ploaie de stele - Matila C. Ghyka" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Eseuri de indragostit - Botton Alain de Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Botton Alain de
17,10 lei
Paul si Virginia - Bernardin De Saint-Pierre Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Bernardin De Saint-Pierre
6,63 lei
Ducesa - Carla Montes Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Carla Montes
16,62 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Carti de dragosteCarti recomandate din categoria Carti de dragoste