Jocul Seductiei

Jocul Seductiei - Neil Strauss
Pret: 35,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roJocul Seductiei
Comanda acum "Jocul Seductiei - Neil Strauss" de pe libraria ishop la pretul de 35,91 lei
Descriere carte:
New York Times Bestseller

Una dintre cele mai explozive si mai controversate carti, un manual al cuceririi amoroase, ce va schimba pentru totdeauna viata barbatilor si modul in care femeile inteleg sexul opus.

Pe vremuri, Strauss era, dupa propria descriere, un magnet cu pol invers pentru femei: nasul mare si borcanat, ochii mici si sticlosi, ochelari de vedere grosi ca un fund de sticla, inceput semet de chelie si, cel mai rau, o timiditate dureroasa in preajma femeilor. Se simtea ca ?jumatate de barbat". Totul pana a inceput sa se intereseze de comunitatea ?artistilor seductiei".

Dupa doi ani in care a luat lectii cu cei mai rafinati macho si a impartit asternutul cu cele mai atragatoare femei, Strauss a devenit un artist la fel de bun ca maestrii pe care ii venera.  Insa toate tehnicile seductiei descrise aici nu i-au servit decat la a se indragosti atunci cand se astepta mai putin, fiind nevoit sa treaca de la replici de agatat la... conversatia adevarata.

?Cu cativa ani in urma, Strauss a decis ca nu mai vrea sa fie un fraier in materie de femei, transformandu-se in cel mai mare artist al cuceririi amoroase. Jocul seductiei este lunga poveste a transformarii sale, adesea tendentioasa, dar intotdeauna amuzanta si plina de farmec."
Publishers Weekly



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Jocul Seductiei
Cartea Jocul Seductiei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Jocul Seductiei - Neil Strauss" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Asculta-ti inima - Sandra Brown Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Sandra Brown
22,80 lei
Pasiunea - Winterson Jeanette Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Winterson Jeanette
0,00 lei
Chemarea destinului - Jude Deveraux Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Jude Deveraux
26,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Carti de dragosteCarti recomandate din categoria Carti de dragoste