Plante De Apartament

Plante De Apartament - Maria Teresa Della Beffa
Pret: 53,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPlante De Apartament
Comanda acum "Plante De Apartament - Maria Teresa Della Beffa" de pe libraria ishop la pretul de 53,91 lei
Descriere carte:
- Un ghid complet pentru cunosterea si alegerea plantelor pentru interior;  - 600 de specii, varietati horticole sau spontane descrise: caractere generale, criterii de cultivare, reproducere, ingrijire si sfaturi impotriva bolilor;  - 450 de fotografii color, infatisand plantele cele mai adecvate pentru decorarea interioarelor Varietatea speciilor de plante care participa in ziua de azi la decorarea ambientului locuintelor multora dintre noi a cunoscut o crestere spectaculoasa in ultimii ani, mai cu seama datorita importarii unor exemplare exotice si eforturilor depuse de horticultori in vederea adaptarii climatice a unor varietati, ajungandu-se la situatia ca, astazi, sa fie aproape imposibil sa nu intalnesti in orice apartament pe o etajera, pe un pervaz de fereastra sau chiar intr-un spatiu special amenajat cateva dintre reprezentantele lumii verzi . Ghidul este unul practic, destinat configurarii unor conditii optime de viata pentru plantele de interior. Sectiunea introductiva a lucrarii, substantiala, este dedicata descrierii generale a plantelor, biologiei acestora, acomodarii lor conditiilor oferite de un apartament, precum si tuturor acelor sfaturi practice ce contribuie la mentinerea plantelor in conditii optime (descrieri de unelte necesare cultivarii si ingrijirii, posibilitati de multiplicare a plantelor, aranjamente de plante, tehnici de cultivare, boli, reproducere). Partea a doua a cartii, Plante de la A la Z, se constituie din fise dedicate diferitelor genuri (cu descrierea speciilor si a varietatilor horticole), indrumand pas cu pas cititorul printre necesitatile si problemele cotidiene ale plantelor. Un bogat arsenal ilustrativ si anexele din finalul lucrarii (ingrijirea sezoniera, glosar, index de nume romanesti si denumiri stiintifice) sunt completate de prezenta unui capitol dedicat culturilor hidroponice, asa-numitelor hidroculturi, care elimina compostul din metodica cultivarii. Maria Teresa Della Beffa este licentiata in stiinte agricole si cercetatoare stiintifica in horticultura, autoare a numeroase lucrari de specialitate si articole in periodice, cadru didactic al Universitatii din Torino si colaboratoare a Muzeului Regional de Stiintele Naturii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Plante De Apartament
Cartea Plante De Apartament in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Plante De Apartament - Maria Teresa Della Beffa" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Expert In Cultivarea Florilor - Dr.D.G.Hessayon Urmatoarea carte recomandata din categoria Gradinarit
Dr.D.G.Hessayon
53,91 lei
Plante De Balcon si Gradina - Maria Teresa Della Beffa Urmatoarea carte recomandata din categoria Gradinarit
Maria Teresa Della Beffa
53,91 lei
100 de aranjamente florale pentru terase si balcoane - Pierre-Alexandre Risser Urmatoarea carte recomandata din categoria Gradinarit
Pierre-Alexandre Risser
17,57 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
GradinaritCarti recomandate din categoria Gradinarit