Expert In Amenajarea Propriei Gradini

Expert In Amenajarea Propriei Gradini - Dr. HESSAYON G. David
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roExpert In Amenajarea Propriei Gradini
Comanda acum "Expert In Amenajarea Propriei Gradini - Dr. HESSAYON G. David" de pe libraria ishop la pretul de 53,50 lei
Descriere carte:
EXPERT IN AMENAJAREA PROPRIEI GRADINI:        este prima carte din seria Expert care se ocupa de toate obiectele ce exista intr-o gradina: pereti, sere, mobilier, recipiente, acoperisuri, lacuri, poteci etc.        puteti cumpara aranjamente deja asamblate sau va puteti construi singuri sau cu ajutorul unor profesionisti decoratiunile din gradina. Alegerea este a dumneavoastra. Aceasta carte se ocupa de obiectele care pot fi cumparate de la un magazin de materiale pentru constructii, dar nu se refera numai la produsele de tip „mesterul casei”. Unele dintre obiectele propuse in paginile urmatoare nu implica activitate de constructie in nici un fel, ele sunt cumparate gata confectionate, cum ar fi piese de mobilier, jardiniere sau suporturi, gratare. Pentru alte obiecte aveti de facut o optiune: daca le cumparati de-a gata sau le confectionati dumneavoastra. In sfarsit, sunt elementele pe care trebuie sa le construiti, pentru ca alta solutie nu exista: potecile, terasele, treptele.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Expert In Amenajarea Propriei Gradini
Cartea Expert In Amenajarea Propriei Gradini in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Expert In Amenajarea Propriei Gradini - Dr. HESSAYON G. David" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cultura lalelelor - Milea Preda Urmatoarea carte recomandata din categoria Gradinarit
Milea Preda
7,40 lei
Plante pentru balcon si terasa - Wota Wehmeyer, Hermann Hackstein Urmatoarea carte recomandata din categoria Gradinarit
Wota Wehmeyer, Hermann Hackstein
47,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
GradinaritCarti recomandate din categoria Gradinarit