Piata rosie

Piata rosie - Dominique Fernandez
Pret: 25,65 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPiata rosie
Comanda acum "Piata rosie - Dominique Fernandez" de pe libraria ishop la pretul de 25,65 lei
Descriere carte:
DOMINIQUE FERNANDEZ, membru al Academiei Franceze, este un bun cunoscator si admirator al literaturii ruse, dar si al sufletului poporului rus. De altfel, este apreciat ca "cel mai rus dintre scriitorii nostri francezi".Asa se explica vastele sale cunostinte despre istoria, geografia, arta si cultura acestei tari.

Romanul de fata prezinta societatea rusa dupa caderea comunismului. Totul se imparte si se opune: cei doi francezi, pictorul Raoul si sora sa, si cei doi rusi, Irina - detinatoarea unei galerii de arta si fratele sau mai tanar, Ermolai; barbatii si femeile; barbatii intre ei si femeile intre ele; cinismul Occidentului si visul idealist al Rusiei; Moscova cea moderna si eternul Sankt Petersburg.

Piata Rosie este o carte despre care constati ca e buna pe masura ce o citesti. Nu cu sufletul la gura, ci cu un interes crescand. Este o carte ce va imbogati orice cititor, in care intriga si drama iau nastere din intalnirea dintre doua civilizatii, doua culturi, doua sensibilitati...

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Piata rosie
Cartea Piata rosie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Piata rosie - Dominique Fernandez" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Bullet Park - John Cheever Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
John Cheever
23,70 lei
Fructul pasiunii - Karel G. van Loon Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Karel G. van Loon
22,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala