Antichrista

Antichrista - Amelie Nothomb
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAntichrista
Comanda acum "Antichrista - Amelie Nothomb" de pe libraria ishop la pretul de 14,16 lei
Descriere carte:
Traducere de Bogdan Ghiu. „In Antichrista regasim universul fascinant al lui Amelie Nothomb, cu un dram de sadism, putin masochism, o picatura de umor si un deget de cruzime. O reteta infailibila, care a surprins pe toata lumea.” (L’Express) Prietenii nu sint intotdeauna bine intentionati. Iata maniera derutanta in care Amelie Nothomb schiteaza in romanul Antichrista (2003) relatia perversa dintre doua eleve: Blanche – naiva, singura, pe care nu o baga nimeni in seama – si Christa – impetuoasa, tiranica, seducatoare, mereu in centrul atentiei. Cind Christa isi indreapta atentia spre Blanche, aceasta se lasa coplesita de deliciile unei prietenii de care nu mai avusese parte niciodata. Dar Christa se dovedeste o fiinta diabolica, umilind-o si manipulind-o la fiecare pas. Oscilind intre deceptie si ura, admiratie si dispret, Blanche decide in final sa-si infrunte tortionara.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Antichrista
Cartea Antichrista in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Antichrista - Amelie Nothomb" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Doamna de Monsoreau  - Alexandre Dumas Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Alexandre Dumas
56,90 lei
Limitele magiei - Graham Joyce Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Graham Joyce
28,50 lei
Sex, droguri, alcool, pocher si ciocolata - A. Thomas Horvath Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
A. Thomas Horvath
25,18 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala