Pianistul

Pianistul - Manuel Vasquez Montalban
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPianistul
Comanda acum "Pianistul - Manuel Vasquez Montalban" de pe libraria ishop la pretul de 24,99 lei
Descriere carte:
?Tema centrala a operei mele ? explica scriitorul ? este clasica reflectie asupra invinsilor si a invingatorilor. Am analizat aici diferentele care exista intre a obtine un succes social si unul moral, deoarece invingatorii pot fi, moralmente, adevaratii perdanti.?

Un pianist canta intr-un club de noapte. Scena este Barcelona anilor 1984, marcata de victoria socialismului in alegeri si de o noua generatie aflata la putere, care nu se hraneste cu iluzii: Luisa, Fisas, Schubert, Ventura... Rossell ? pianistul ? este o figura anonima si martorul unei istorii brazdate de insuccese si infrangeri. Pentru el a existat candva un alt timp: o Barcelona a anilor 1940, cand se simtea parte dintr-o dorinta colectiva de renastere nationala. Si mai erau anii 1936, ani de speranta, dragoste si lupta, cand el Si Doria ? castigatorul ? pareau a fi doi muzicieni cu un viitor promitator...



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Pianistul
Cartea Pianistul in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Pianistul - Manuel Vasquez Montalban" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Medeea. Glasuri - Christa Wolf Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Christa Wolf
10,36 lei
Imagini fugare  - Anne Michaels Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Anne Michaels
33,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala