Inca o zi

Inca o zi - Mitch Albom
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roInca o zi
Comanda acum "Inca o zi - Mitch Albom" de pe libraria ishop la pretul de 20,70 lei
Descriere carte:
Pornind de la intrebarea "Ce ai face daca ai putea sa mai petreci o zi alaturi de cei dragi?", Inca o zi, cel de-al treilea roman al lui Mitch Albom, este o poveste tulburatoare despre cat de fragila si de puternica, in acelasi timp, este iubirea care ii leaga pe membrii unei familii. Fost jucator de baseball distrus de bautura si instrainat de familie, somer si falit, Charley "Chick" Benetto este un om sfarsit. Viata lui este atat de trista, incat, pentru el, singura solutie este sa isi puna capat zilelor. Coplesit de regrete, Chick se intoarce in oraselul natal, pentru a-si lua ramas-bun de la locurile unde a copilarit si a-si curma apoi viata. Insa revederea casei natale ii va rasturna toate planurile, pentru ca aici pe Chick il asteapta mama sa, a carei dragoste o refuzase de mult, pe cand era un adolescent furios. Din aceasta clipa, speranta barbatului infrant pare sa renasca. Va mai putea el reinnoda legatura cu fiinta care l-a iubit cel mai mult pe lume? Va avea el sansa sa ii puna intrebarile pe care nu a avut niciodata curajul sa i le adreseze? Va primi raspunsurile care sa il ajute sa-si refaca viata si familia?

Numarul 1 timp de cateva luni in New York Times Bestseller List in anul 2006, romanul Inca o zi a fost ecranizat in 2007, cu Michael Imperioli in rolul principal, pelicula fiind produsa de celebra Oprah Winfrey.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Inca o zi
Cartea Inca o zi in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Inca o zi - Mitch Albom" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Masca Mortii Rosii si alte povestiri - Edgar Allan Poe Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Edgar Allan Poe
28,31 lei
Manualul canibalului - Carlos Balmaceda Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Carlos Balmaceda
30,40 lei
Zidul - Jean-Paul Sartre Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Jean-Paul Sartre
33,24 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala