Petru Cel Mare

Petru Cel Mare - SWIFT John , Trad. STANCIU Diana
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPetru Cel Mare
Comanda acum "Petru Cel Mare - SWIFT John , Trad. STANCIU Diana" de pe libraria ishop la pretul de 17,90 lei
Descriere carte:
Seria Acces la istorie este cea mai populara si mai utila serie de carti de istorie atat pentru studenti si elevi, cat si pentru cititorul obisnuit. Cartea Petru cel Mare prezinta domnia unuia dintre cei mai importanti si controversati monarhi ai Rusiei. Atentia autorului se concentreaza asupra a doua probleme cheie: contributia personala a tarului la promovarea Rusiei la statutul de mare putere europeana si eforturile sale de a transforma imensa tara dintr-un stat izolat, traditionalist si inapoiat, intr-unul modern, dezvoltat si racordat la cuceririle Europei. Autorul imbina nararea faptelor cu o iscusita selectie a izvoarelor istorice, examinand cele mai moderne interpretari referitoare la domnia lui Petru cel Mare.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Petru Cel Mare
Cartea Petru Cel Mare in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Petru Cel Mare - SWIFT John , Trad. STANCIU Diana" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Revolutiile europene (1492-1992) - Charles Tilly Urmatoarea carte recomandata din categoria Istoria Europei
Charles Tilly
12,26 lei
Cronologia istorica a Europei Centrale (1848-1989) - Nicolae Bocsan, Valeriu Leu Urmatoarea carte recomandata din categoria Istoria Europei
Nicolae Bocsan, Valeriu Leu
20,43 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Istoria EuropeiCarti recomandate din categoria Istoria Europei