Henric Al Viii-lea si Guvernarea Angliei

Henric Al Viii-lea si Guvernarea Angliei - RANDELL Keith, Trad. MISCOV Daniela
Pret: 17,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roHenric Al Viii-lea si Guvernarea Angliei
Comanda acum "Henric Al Viii-lea si Guvernarea Angliei - RANDELL Keith, Trad. MISCOV Daniela" de pe libraria ishop la pretul de 17,91 lei
Descriere carte:
Literatura de popularizare a impus in constiinta publica un rege englez puternic, cu un simt al umorului dezvoltat, sase sotii si purtand o barba rosie: Henric al VIII-lea. Sarcina principala pe care autorul prezentei lucrari si-o propune este tocmai depasirea ideilor preconcepute cu care cei mai multi dintre cititori abordeaza studiul sau dedicat Angliei din perioada 1509-1547, vietii, personalitatii si rolului jucat de regele Henric al VIII-lea in politica epocii. Evolutia personajelor centrale ale lucrarii - Henric al VIII-lea si primii sai ministri, Thomas Wolsey si Thomas Cromwell - este supusa unei analize detaliate, la care se adauga un studiu dedicat activitatii politice din perioada respectiva, semnalate si in lucrarile altor istorici. De asemenea, lucrarea pune un accent deosebit pe controversele starnite in cadrul literaturii de specialitate pe marginea subiectului abordat.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Henric Al Viii-lea si Guvernarea Angliei
Cartea Henric Al Viii-lea si Guvernarea Angliei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Henric Al Viii-lea si Guvernarea Angliei - RANDELL Keith, Trad. MISCOV Daniela" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Istoria EuropeiCarti recomandate din categoria Istoria Europei