Pentru O Limba Romana Corecta

Pentru O Limba Romana Corecta - Aida Todi
Pret: 17,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPentru O Limba Romana Corecta
  • Autor: Aida Todi
  • Editura: All
  • Colectia: Limba Romana Actuala
  • Categoria: Limba romana
  • ISBN: 973-684-698-4
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 192
  • Format carte:
Comanda acum "Pentru O Limba Romana Corecta - Aida Todi" de pe libraria ishop la pretul de 17,91 lei
Descriere carte:
Introducand notiuni teoretice simple, unele ignorate sau superficial tratate de gramaticile sicolare, cartea isii propune sa faca accesibile principiile de stapanire sii de utilizare corecta a limbii romane. Alcatuita pe principiul accesibilitatii , ea poate fi consultata cu succes atat de elevii claselor gimnaziale, cat sii de liceenii care doresc sa-sii aminteasca, sa-sii consolideze sii sa-sii imbogateasca notiunile dobandite in anii de gimnaziu sau sa se pregateasca, chiar singuri, pentru admiterea la diverse facultati. Lucrarea va fi utila profesorilor de limba romana, prin materialul de limba extrem de bogat, care ar putea fi exploatat ca un auxiliar al manualelor. Ceea ce nu inseamna ca nu ar putea beneficia de continutul ei sii alte categorii interesate de o buna cunoasitere sii utilizare a limbii romane.
Aida Todi este conferentiar la Catedra de limba romana a Universitatii Ovidius din Constanta. Doctor in filologie din anul 2000, cu o teza de sintaxa istorica romaneasca, a publicat mai multe carti, printre care: Elemente de sintaxa romaneasca veche , Paralele 45, Bucuresiti-Pitesiti, 2001, Aspecte ale morfologiei verbului in secolul al XVI-lea , Ex Ponto, Constanta, 2002, Limba romana literara. O abordare diacronica , Cartea Universitara, Bucuresiti, 2003, Istoria limbii romane , Cartea Universitara, Bucuresiti, 2005, precum sii numeroase articole de specialitate.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Pentru O Limba Romana Corecta
Cartea Pentru O Limba Romana Corecta in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Pentru O Limba Romana Corecta - Aida Todi" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Limba romanaCarti recomandate din categoria Limba romana