Pe viu despre Parintii Bisericii

Pe viu despre Parintii Bisericii - Badilita Cristian
Pret: 8,99 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPe viu despre Parintii Bisericii
Comanda acum "Pe viu despre Parintii Bisericii - Badilita Cristian" de pe libraria ishop la pretul de 8,99 lei
Descriere carte:
Intelepciunea e savoare: ea inseamna a gusta din cunoasterea Celui cu totul altul. Credinta inseamna certitudinea ca aceasta cunoastere e nesfirsita, ca savoarea ei e inepuizabila. Textele acestei colectii se refera la o asemenea cunoastere, la stradania de a o atinge, de a-i simti gustul veritabil. Ele vorbesc, cel mai adesea, in numele unei experiente personale si au, de aceea, simplitatea, precizia si prospetimea unei cunoasteri vii. Volumul de fata nu-si propune sa scoleasca, sa dadaceasca superior, ci sa prezinte o serie de convorbiri firesti cu patrologi din mai multe tari, care si-au dedicat zeci de ani citirii si descifrarii scrierilor patristice, facind uz de competente variate si dovedind interese variate si de multe ori contradictorii. Volumul nu este asadar o lectie, ci o calatorie impreuna, o calatorie la capatul careia se afla chiar inceputul: opera propriu-zisa a Parintilor, menita unei lecturi temeinice si cu adevarat folositoare sufletului.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Pe viu despre Parintii Bisericii
Cartea Pe viu despre Parintii Bisericii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Pe viu despre Parintii Bisericii - Badilita Cristian" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Originea Noului Testament - Adolf Von Harnack Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Adolf Von Harnack
18,05 lei
Eseu despre o conceptie catolica asupra iudaismului. Iluzii si realitati evreiesti - N. Steinhardt, Emanuel Neuman Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
N. Steinhardt, Emanuel Neuman
37,95 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ReligieCarti recomandate din categoria Religie