Patologiile Excesului

Patologiile Excesului - Marc Valleur, Jean Claude Matysiak
Pret: 26,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPatologiile Excesului
Comanda acum "Patologiile Excesului - Marc Valleur, Jean Claude Matysiak" de pe libraria ishop la pretul de 26,91 lei
Descriere carte:
Unele surse de placere pot deveni obiectul unei dorinte incontrolabile, devoratoare.
In volumul Patologiile excesului Marc Valleur si Jean-Claude Matysiak explica mecanismul dependentelor, originea acestora si logica repetitiei lor, expunand diverse cazuri de adictie.

Daca pana acum termenul "adictie" se referea in special la consumul de droguri, alcool sau tutun, astazi aceasta notiune s-a extins, cuprinzand noi forme de "patologii", ca: cyberadictia (dependenta fata de jocurile online), dependenta afectiva si sexuala, dependenta "sacrificiala" fata de un partener brutal sau dependenta fata de jocurile de noroc.

Marc Valleur si Jean-Claude Matysiak ne ajuta sa intelegem riscurile abuzului si dependentei pe care le presupun dragostea, sexul, jocurile si drogurile, fie ele autorizate sau nu, si ne expun tipurile de tratament pentru fiecare tip de adictie.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Patologiile Excesului
Cartea Patologiile Excesului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Patologiile Excesului - Marc Valleur, Jean Claude Matysiak" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihologieCarti recomandate din categoria Psihologie