La ce e bun un PSIhiatru?

La ce e bun un PSIhiatru? - Patrick Lemoine
Pret: 19,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLa ce e bun un PSIhiatru?
Comanda acum "La ce e bun un PSIhiatru? - Patrick Lemoine" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Psi(hiatrii), asemenea calugarilor de odinioara, formeaza o uriasa tagma eterogena, cu limite nedeterminate foarte clar, detestata in bloc de unii, respectata de altii, pe cei mai multi lasandu-i perplecsi in ceea ce priveste utilitatea sa reala si precisa.

Pentru profan, greu de a-i distinge prin vestimentatie sau prin tunsoare, cu toate ca, nu e greu de constatat ca, atat de la o afiliere la alta, cat si de la individ la individ - in materie de cunostinte, de competenta, de credinta, de zone de dezinteres, de grija fata de celalalt... - domneste diferenta.

Comparatiile nu-si au rostul - si totul s-ar putea opri aici: dar, nicidecum! Din proprie initiativa sau din necesitate terapeutica, fiecare dintre noi a trecut, trece sau va trece pe la psi(hiatru). Ca urmare, ar fi mai bine sa infruntam indoielile si prejudecatile, si sa incercam sa vedem mai clar: cui aduc servicii (psi)hiatrii - lor insile, societatii, pacientilor proprii? - si in ce sens (de a intelege, a supraveghea, a vindeca?)

Macar de aceasta data, sa nu ne punem problema doctri?nelor, a teoriilor sau a administratiei. Ci doar pe aceea a sinceritatii unui om.

Patrick Lemoine - in acelasi timp un autor recunoscut si un practician cu multa experienta - al carui umor, manifestare prietenoasa a pudorii, ii insoteste lucrarile publicate, profunde, sfredelitoare (Le mystere de placebo, Le sexe des larmes, Seduire. Saennuyer, quel bonheur!), s-a lasat, nu lipsit de curaj, in voia jocului cu adevarul: care este, cu adevarat, rostul sau?

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre La ce e bun un PSIhiatru?
Cartea La ce e bun un PSIhiatru? in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "La ce e bun un PSIhiatru? - Patrick Lemoine" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Viata ca autosugestie - Dan Gogleaza Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Dan Gogleaza
35,45 lei
Nu-Ti pierde mintile cand vrei sa te lasi de fumat - Pam Brodowsky, Evelyn Fazio Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Pam Brodowsky, Evelyn Fazio
18,05 lei
Gen si Personalitate - Cerasela Tudose Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Cerasela Tudose
13,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihologieCarti recomandate din categoria Psihologie