CONSTIINTA

CONSTIINTA - Susan Blackmore
Pret: 14,16 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCONSTIINTA
  • Autor: Susan Blackmore
  • Editura: All
  • Colectia:
  • Categoria: Psihologie
  • ISBN: 978- 973-571-902-9
  • An aparitie: 2010
  • Numar de pagini: 176
  • Format carte: 11x18 cm
Comanda acum "CONSTIINTA - Susan Blackmore" de pe libraria ishop la pretul de 14,16 lei
Descriere carte:

Ce este constiinta si ce face ea mai exact, in masura in care face ceva? Cum se poate ca activitatea electrica a milioane de celule cerebrale sa genereze experienta noastra asupra lumii? Constiinta, „ultimul mare mister al stiintei”, a devenit in momentul de fata un subiect disputat, cercetarile noi si incitante din stiintele cognitive facand acest domeniu accesibil biologilor, neurologilor, psihologilor si filosofilor.

Aceasta captivanta introducere in domeniu ia in discutie problema masurii in care dispunem cu adevarat de liber arbitru, precum si pe cea a factorilor responsabili cu generarea sentimentului identitatii, analizand o parte dintre teoriile cheie din domeniu, laolalta cu experimente recente asupra actiunii si constiintei, vederii si atentiei, starilor alterate ale constiintei sau cu cele care tin de efectele leziunilor cerebrale si drogurilor.

Intrebandu-se daca nu cumva si constiinta insasi este o iluzie, Susan Blackmore explica dificultatile majore cu care oamenii de stiinta si filosofii se confrunta in incercarea de a acoperi prapastia enorma dintre lumea fizica si trairile dumneavoastra intime legate de aceasta.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre CONSTIINTA
Cartea CONSTIINTA in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "CONSTIINTA - Susan Blackmore" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Gandirea laterala - Edward de Bono Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Edward de Bono
22,80 lei
Psihologia sociala - V. G. Krasiko Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
V. G. Krasiko
20,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihologieCarti recomandate din categoria Psihologie