Paradisurile artificiale. Despre vin si hasis

Paradisurile artificiale. Despre vin si hasis - Charles Baudelaire
Pret: 27,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roParadisurile artificiale. Despre vin si hasis
Comanda acum "Paradisurile artificiale. Despre vin si hasis - Charles Baudelaire" de pe libraria ishop la pretul de 27,50 lei
Descriere carte:
"Cunoastem indeajuns de bine natura umana ca sa stim ca un om care cu o lingurita de dulceata poate sa-si ofere pe loc tot ce-i mai bun din cer si pe pamant nu-si va castiga nici a mia parte prin munca. (...) Dar a doua zi! Groaznica zi! Toate organele slabite, obosite, nervii destinsi, pofta de-a plange, ca o gadilatura, imposibilitatea de a te apuca de un lucru sustinut iti arata fara menajamente ca ai jucat un joc interzis. " (Charles Baudelaire)

Un capitol de baza din literatura dedicata "combustibililor" creativitatii - vinul si hasisul, in cazul de fata -, volumul lui Baudelaire este in acelasi timp o impresionanta autobiografie chimica si un text fundamental de istorie culturala. Perioada decadenta, in care autorul "Florilor raului" a jucat un rol principal, isi scoate la iveala obiceiurile, viciile si practicile ale caror finalitate construieste astazi profilul unei epoci literare. Spumoase, rafinate prin detalii atent cartografiate, cele doua volume prezentate de ART fac parte din impetuoasa familie din care se trage, de altfel, si Thomas de Quincey, cu ale sale confesiuni de opioman.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Paradisurile artificiale. Despre vin si hasis
Cartea Paradisurile artificiale. Despre vin si hasis in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Paradisurile artificiale. Despre vin si hasis - Charles Baudelaire" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Jurnale - George Orwell Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
George Orwell
37,95 lei
Ion Dolanescu - O viata de cantec - Luminita Tuca Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Luminita Tuca
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica