Pamant sacru. Monumente sacre

Pamant sacru. Monumente sacre - Brian Leigh Molyneaux Si Piers Vitebsky
Pret: 94,05 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPamant sacru. Monumente sacre
Comanda acum "Pamant sacru. Monumente sacre - Brian Leigh Molyneaux Si Piers Vitebsky" de pe libraria ishop la pretul de 94,05 lei
Descriere carte:
Pamant sacru, monumente sacre reda forta, frumusetea si misterul siturilor sacre de pe mapamond, in peste 180 de fotografii color. Include ample eseuri ilustrate cu harti, fotografii si lucrari de arta referitoare la 25 de situri cheie, de la Parthenonul Atenei Antice la fluviul Gange, din India.

Ofera o trecere in revista a temelor universale: zeita mama a Pamantului, calatoriile initiatice, miturile creatiei, aliniamentele celeste, spiritele despre care se credea ca ar insufleti elementele naturale si zeitatile carora le erau dedicate templele antice.

Realizeaza o descriere a liniilor de energie telurica, linii de forta si caile dragonului, precum si a principiilor geomantiei.

Ofera cele mai recente teorii despre o gama larga de edificii sacre, de la Stonehenge la Machu Pichu, furnizand chei pentru dezlegarea multor enigme.

Include un tabel cronologic, date privind elementele arhitecturale si meteorologice, precum si un glosar de termeni de specialitate.

Brian Leigh Molyneaux, Ph.D este director la Laboratorului de Arheologie al Universitatii South Dakota, specializat in arta si societatea preistorica.

Piers Vitebsky , Ph.D este seful catedrei de Stiinte Sociale si Studii asupra Rusiei la Scott Polar Research Institute, Universitatea Cambridge.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Pamant sacru. Monumente sacre
Cartea Pamant sacru. Monumente sacre in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Pamant sacru. Monumente sacre - Brian Leigh Molyneaux Si Piers Vitebsky" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Riscul in cultura - Nicolae Breban Urmatoarea carte recomandata din categoria Arta
Nicolae Breban
4,66 lei
Sibiu. Hermannstadt (ed. bilingva, engleza/germana) - Mendrea Dinu si Radu (fotografii de) Urmatoarea carte recomandata din categoria Arta
Mendrea Dinu si Radu (fotografii de)
126,00 lei
Isme - sa intelegem arta - Stephen Little Urmatoarea carte recomandata din categoria Arta
Stephen Little
40,84 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ArtaCarti recomandate din categoria Arta