Orele (Editia 2011)

Orele (Editia 2011) - Michael Cunningham
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roOrele (Editia 2011)
Comanda acum "Orele (Editia 2011) - Michael Cunningham" de pe libraria ishop la pretul de 14,20 lei
Descriere carte:
Intr-o dimineata mohorita, in Londra anului 1923, Virginia Woolf se trezeste dintr-un vis care o va determina sa scrie Doamna Dalloway. In Greenwich Village-ul timpului nostru, Clarissa Vaughan pregateste o petrecere pentru ziua de nastere a fostului ei iubit, un poet bolnav de SIDA. Intr-un Los Angeles al anului 1949, Laura Brown pregateste ziua de nastere a sotului ei si nu se poate abtine sa citeasca din Woolf. Odata inceputa povestea lor, cele trei destine se intrepatrund, se reflecta ca intr-o oglinda, chiar si in cel mai marunt moment al vietii.  

Romanul a stat la baza peliculei omonime, distinsa cu cele mai prestigioase premii din lumea filmului: doua Globuri de Aur (pentru cel mai bun film, cea mai buna actrita Nicole Kidman), Ursul de Argint la Festivalul de la Berlin (pentru cea mai buna interpre­tare feminina: Nicole Kidman, Meryl Streep si Julianne Moore), doua premii BAFTA (pentru cea mai buna actrita in rol prin­cipal  Nicole Kidman si pentru cea mai buna muzica) si premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol prin­cipal (Nicole Kidman).

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Orele (Editia 2011)
Cartea Orele (Editia 2011) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Orele (Editia 2011) - Michael Cunningham" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Femeia nisipurilor - Kobo Abe Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Kobo Abe
23,70 lei
Bun venit printre maimute - Kurt Vonnegut Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Kurt Vonnegut
30,60 lei
Discursul regelui. Cum a fost salvata monarhia britanica - Peter Conradi , Mark Logue Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Peter Conradi , Mark Logue
23,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala