De veghe in lanul de secara (traducere noua)

De veghe in lanul de secara (traducere noua) - J. D. Salinger
Pret: 21,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDe veghe in lanul de secara (traducere noua)
Comanda acum "De veghe in lanul de secara (traducere noua) - J. D. Salinger" de pe libraria ishop la pretul de 21,80 lei
Descriere carte:
O noua traducere pentru tinerii de astazi. La citeva decenii dupa traducerea de referinta, Editura Polirom propune o versiune noua, tinara, a romanului-cult De veghe in lanul de secara . Situata de ani de zile in topul preferintelor cititorilor din Romania, De veghe in lanul de secara continua sa fie, la peste cincizeci de ani de la aparitie, cartea de capatii a adolescentei. Ce poate fi uimitor pentru tinerii care o citesc acum, la 16 ani, si ai caror parinti s-au nascut, probabil, in aceeasi perioada ca si romanul, e ca trec prin aceleasi episoade, angoase si mirari precum Holden Caulfield. Doar ca el nu folosea atit de des cuvintul „cool” si nu naviga pe Internet. Iar cind simtea nevoia s-o sune pe fata de care era indragostit, ori renunta, pentru ca nu avea chef, ori intra in prima cabina de telefon. Problemele lui ramin insa, si chiar si modul in care sint rezolvate: prin revolta, prin negare sau, uneori, prin ignorarea lor. Exista voci care se intreaba de ce totusi a avut romanul un succes atit de uimitor, in toata lumea si, deja, de atitia ani. In fond, nu e singura carte care-si pastreaza prospetimea cu trecerea timpului. E vorba despre altceva, un ceva despre care s-au scris zeci de mii de pagini. Ceva imposibil de sintetizat intr-o scurta prezentare. Poate, pur si simplu, e o carte foarte-foarte buna. Atit. Alaturati-va milioanelor de tineri care au citit-o si veti intelege.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre De veghe in lanul de secara (traducere noua)
Cartea De veghe in lanul de secara (traducere noua) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "De veghe in lanul de secara (traducere noua) - J. D. Salinger" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Diabolicele - Boileau-Narcejac Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Boileau-Narcejac
9,41 lei
Soniecika - Ulitkaia Ludmila Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Ulitkaia Ludmila
0,00 lei
Alte vieti decat a mea - Emmanuel Carrere Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Emmanuel Carrere
27,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala