Orasul topit si alte povestiri fantastice

Orasul topit si alte povestiri fantastice - Blandiana Ana
Pret: 12,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roOrasul topit si alte povestiri fantastice
Comanda acum "Orasul topit si alte povestiri fantastice - Blandiana Ana" de pe libraria ishop la pretul de 12,50 lei
Descriere carte:
Pentru Ana Blandiana, fantasticul e un taram de o stranie familiaritate, in care autor si cititor deopotriva patrund pe nestiute parca. Doar un vag sentiment de suspendare a timpului, o ratacire fara tinta prin locuri la fel de vag cunoscute, anunta in povestirile ei, reunite acum intr-un singur volum, iminenta intrarii in acest 'alt' taram. 'Fantasticul nu e opus realului, este doar o infatisare mai plina de semnificatii a acestuia', spune poeta undeva. Si intr-adevar, semnul lui distinctiv este in povestirile Blandianei, ca si in marea literatura fantastica a lumii, capacitatea de a se insinua in porii cotidianului si de a trimite mereu spre sensurile mai adanci ascunse in banalitatea vietii de zi cu zi. Pentru a aduce aceste sensuri la suprafata insa, a fost nevoie intotdeauna de puterea speciala de patrundere a poetului. Fiindca atunci, si numai atunci, in ciuda temerii care-l incearca, in ciuda presimtirii ca o data patruns in acest taram interzis nu mai are cum sa afle iesire, se lasa cititorul purtat, cu voluptate, prin labirintul primejdioasei cunoasteri a lumii si a sinelui in care il invita fiecare intamplare.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Orasul topit si alte povestiri fantastice
Cartea Orasul topit si alte povestiri fantastice in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Orasul topit si alte povestiri fantastice - Blandiana Ana" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Uriasul Guguza si alte povesti actuale - Constantin Eretescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Constantin Eretescu
10,36 lei
Calatorii Spre Muchia De Cutit - Dragolea Mihai Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Dragolea Mihai
3,82 lei
Doua spalari pe cap - Mircea Daneliuc Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Mircea Daneliuc
17,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Nuvele si povestiriCarti recomandate din categoria Nuvele si povestiri