Minciunile femeilor

Minciunile femeilor - Ulitkaia Ludmila
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMinciunile femeilor
Comanda acum "Minciunile femeilor - Ulitkaia Ludmila" de pe libraria ishop la pretul de 13,50 lei
Descriere carte:
Toate femeile sincere seamana intre ele, dar fiecare mincinoasa e mincinoasa in felul ei. O colectie extraordinara de povesti-min-ciuni, spuse cu talent si neobrazare, dar fara scop. Caci arta feminina de a minti e 'arta pentru arta', e fictiune. Mincinoase pot fi toate, fetite sau femei mature, mame onorabile sau prostituate. Ciudat insa, din fiecare poveste scornita iese la iveala si o viata cat se poate de reala, care-ti rupe inima si te face s-o indragesti pe mincinoasa. Jenia, femeia care migreaza de la o minciuna la alta legand povestile, nu stie sa minta, dar invata arta de a se lasa mintita, pe care femeile o folosesc indeobste cu barbatii.Daca vreti sa aflati adevarul despre minciunile femeilor, cititi cele sase istorii ale acestui volum si nu uitati ca autoarea este femeie, deci stie...Observatia criticului: Cea mai teribila poveste este ultima, a Jeniei, in care minciuna e mult mai bine ascunsa decat in celelalte. Sau poate atat de la vedere ca n-o bagi in seama. Daca o descoperiti, e clar ca stiti cate ceva despre „arta de a trai'.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Minciunile femeilor
Cartea Minciunile femeilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Minciunile femeilor - Ulitkaia Ludmila" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Uriasul Guguza si alte povesti actuale - Constantin Eretescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Constantin Eretescu
10,36 lei
Apasa tasta enter, povesti - Constanta Corbea Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Constanta Corbea
11,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Nuvele si povestiriCarti recomandate din categoria Nuvele si povestiri