Opere, vol. 2 - Convorbiri psihanalitice cu parintii

Opere, vol. 2 - Convorbiri psihanalitice cu parintii - D. W. Winnicott
Pret: 0,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roOpere, vol. 2 - Convorbiri psihanalitice cu parintii
  • Autor: D. W. Winnicott
  • Editura: Trei
  • Colectia: Biblioteca de psihanaliza
  • Categoria: Psihanaliza
  • ISBN: 973-8291-64-X
  • An aparitie: 2003
  • Numar de pagini: 160
  • Format carte:
Comanda acum "Opere, vol. 2 - Convorbiri psihanalitice cu parintii - D. W. Winnicott" de pe libraria ishop la pretul de 0,00 lei
Descriere carte:
Dupa cum afirma in mod clar Winnicott, scopul acestor conferinte nu a fost acela de a le spune parintilor ce sa faca, ci (1) de a detoxifica stiinta cresterii copilului, (2) de a le da incredere parintilor in ceea ce fac si (3) de a-i face sa fie liberi sa caute ajutor individualizat atunci cand se lovesc de vreun obstacol neasteptat in cresterea copiilor lor. El accentueaza incontinuu instinctul parintilor de a face ceea ce trebuie, imbinat cu ambivalenta si vinovatia inevitabile care ii fac sa fie parintii sensibili care sunt.
[...]
Acesta este un volumas incantator. Winnicott distileaza natura esentiala a sarcinii de a fi parinte. De exemplu, capitolul 8 se incheie cu ideea provocatoare conform careia, in lipsa vinovatiei si ambivalentei, nici o mama nu ar fi sensibila la nevoile copilului ei. Intr-adevar, ii imprima cititorului o intelegere a provocarilor parentalitatii, dar, in acelasi timp, isi face audienta sa simta ca a fi "o mama indeajuns de buna" este unul dintre cele mai gratifiante roluri pe care le-am putea gasi. Ce geniu!
Dr Berry Brazelton
*
D.W. Winnicott (1896-1971), marele pediatru si psihanalist britanic, a fost autorul mai multor carti utile parintilor, care s-au vandut in sute de mii de exemplare.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Opere, vol. 2 - Convorbiri psihanalitice cu parintii
Cartea Opere, vol. 2 - Convorbiri psihanalitice cu parintii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Opere, vol. 2 - Convorbiri psihanalitice cu parintii - D. W. Winnicott" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Un psihanalist va raspunde (Vol. II) - Francoise Dolto Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihanaliza
Francoise Dolto
0,00 lei
Opere, vol. 11 - Tehnica psihanalizei - Sigmund Freud Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihanaliza
Sigmund Freud
28,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihanalizaCarti recomandate din categoria Psihanaliza