Ocultismul

Ocultismul - Colin Wilson
Pret: 76,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roOcultismul
Comanda acum "Ocultismul - Colin Wilson" de pe libraria ishop la pretul de 76,00 lei
Descriere carte:
  Sper ca aceasta carte va risipi multe dintre parerile gresite ale marelui public privitoare la Magie si va permite, poate, intelegerea profunzimii sale spirituale.

Nadajduiesc, ca cititorul sa descopere in cadrul lucrarii lui Wilson, citind printre randuri, faptul ca toti oamenii, indiferent de varsta, sex, rasa sau religie, poseda o facultate naturala, un asa-numit "al saselea simt", dar pe care din comoditate, l-au negat, lasandu-l deoparte o data cu primii pasi facuti pe calea adolescentei.

Anii copilariei, unde spiridusii si zanele abundau, unde Mos Craciun ne rasplatea in fifi ecare noapte Sfanta de Craciun, unde Ingerii veneau si ne vegheau, toate acestea odata negate, rup pentru totdeauna si fara de intoarcere, Calea catre celelalte lumi magice, lumi ce cu totii le-am vazut deseori in copilaria noastra.

Se pare ca odata cu adolescenta, transformarile din noi si dorintele arzatoare de a reusi in aceasta viata tumultuoasa ne fac sa ignoram puterea acestora si, in fifi nal sa-i uitam pentru totdeauna. Odata cu ei, o parte din capacitatile noastre, din grandoarea copilariei si din puterea de a simti si "altfel", dispar defifi nitiv.

Ocultismul este o carte geniala si sincera... este o lucrare esentiala pentru toti cei pasionati de vastul domeniu al ocultismului si de taramul magiei, pe care autorul le abordeaza cu profunzimea unui maestru initiat in tainica lume a alchimiei. Teodor Vasile, D.Sc., Ph.D

http://www.bookblog.ro/x-cristi-mitran/ocultismul/

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ocultismul
Cartea Ocultismul in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ocultismul - Colin Wilson" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Identitate furata - Peter Jones Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Peter Jones
18,52 lei
Carte de zodii - *** Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
***
5,70 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric