Obsesia

Obsesia - Lisa Scottoline
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roObsesia
Comanda acum "Obsesia - Lisa Scottoline" de pe libraria ishop la pretul de 21,94 lei
Descriere carte:
Nota editurii: Un roman nominalizat pentru prestigiosul premiu literar EDGAR ALLAN POE, scris, cu umor si spontaneitate, de o fosta avocata, LISA SCOTTOLINE, despre avocati si intamplari stranii din mediul acestora.
Eroina cartii, Mary DiNunzio, o femeie ambitioasa, capabila si deosebit de frumoasa, se lupta din greu, de opt ani, sa prinda un post de titular intr-una din cele trei firme de avocatura ce domina piata rechinilor juridici din Philadelphia. Este, asadar, prea ocupata pentru a da atentie unor ciudate telefoane anonime. Pana intr-o zi, cand realizeaza ca acestea se inscriu intr-un model sinistru: telefonul suna de indata ce ea ajunge la serviciu si de indata ce se intoarce acasa. Avocata nu isi poate scoate din minte ca cineva o supravegheaza, ca ii urmareste fiecare miscare. Lupta cu umbrele devine de-a dreptul dramatica in momentul in care i se confirma cele mai cumplite temeri si cand se vede nevoita sa actioneze pentru ceva mult mai important decat succesul profesional:viata ei.
"0 eroina inteligenta, inzestrata cu spirit practic... Veti savura pagina dupa pagina din acest roman, care va poarta prin labirintui sistemului juridic, cu incarcaturlle sale emotionale. "
Nora Roberts

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Obsesia
Cartea Obsesia in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Obsesia - Lisa Scottoline" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Proiectul Hades - Robert Ludlum Urmatoarea carte recomandata din categoria Aventura
Robert Ludlum
27,55 lei
O mare de adevaruri - Andrea de Carlo Urmatoarea carte recomandata din categoria Aventura
Andrea de Carlo
23,74 lei
SAS. Piratii! -  Gerard de Villiers Urmatoarea carte recomandata din categoria Aventura
Gerard de Villiers
21,85 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AventuraCarti recomandate din categoria Aventura