Noul cod civil. Comentarii

Noul cod civil. Comentarii -
Pret: 39,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNoul cod civil. Comentarii
  • Autor:
  • Editura: Universul Juridic
  • Colectia: In afara colectiilor
  • Categoria: Drept civil
  • ISBN: 978-973-127-390-7
  • An aparitie: 2010
  • Numar de pagini: 436
  • Format carte: 14,5 x 20
Comanda acum "Noul cod civil. Comentarii - " de pe libraria ishop la pretul de 39,00 lei
Descriere carte:
Lucrarea reuneste studii semnificative in care se comenteaza institutii fundamentale ale noului Cod civil. Autorii sunt specialisti in domeniul dreptului privat, cercetatori, cadre didactice, precum si magistrati, in masura a realiza veritabile disertatii si o evaluare critica privind aceste institutii.

Simpla consultare a tablei de materii demonstreaza, in opinia noastra, importanta institutiilor care fac obiect de preocupare pentru autori. Doar cu titlu de exemplu, si intr-o alegere aleatorie, amintim, in aceasta ordine de idei, institutii fundamentale, ca dreptul de proprietate, optiunea succesorala, raspunderea civila delictuala, casatoria, dar si institutii noi introduse de Noul Cod civil, precum proprietatea periodica, conventia matrimoniala si impreviziunea. Fiecare dintre ele, si celelalte in egala masura, sunt de natura a trezi interesul unui public cititor cat mai larg si indeamna la lectura.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Noul cod civil. Comentarii
Cartea Noul cod civil. Comentarii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Noul cod civil. Comentarii - " sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept civilCarti recomandate din categoria Drept civil