Drept Civil. Teoria Generala A Obligatiilor

Drept Civil. Teoria Generala A Obligatiilor - Dogaru Ion, Draghici Pompil
Pret: 47,96 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrept Civil. Teoria Generala A Obligatiilor
Comanda acum "Drept Civil. Teoria Generala A Obligatiilor - Dogaru Ion, Draghici Pompil" de pe libraria ishop la pretul de 47,96 lei
Descriere carte:
Cercetarea intreprinsa de autori in vastul domeniu al raporturilor juridice obligationale, are rolul de a restructura si completa evolutiile doctrinare ale momentului, cu o noua "Teorie generala a obligatiilor". Tendintele jurisprudentiale dintre cele mai moderne ale dreptului contemporan, armonizarea legislatiei romanesti la Directivele Comunitatii europene, diversele aplicatii ale obligatiilor in materie contractuala si nu numai, exprima o cercetare fundamentata si moderna, valentele sale incadrandu-se lejer la nivelul unui veritabil curs universitar.
Cursul este dedicat studentilor facultatii de drept din Craiova, fiind util in egala masura practicienilor ce doresc a cunoaste o moderna teorie despre obligatii.
Dar cui nu poate fi folositoare aceasta carte, cand tuturor ne este dat, cu sau fara voie, sa fim parte intr-un raport juridic de obligatie?

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drept Civil. Teoria Generala A Obligatiilor
Cartea Drept Civil. Teoria Generala A Obligatiilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drept Civil. Teoria Generala A Obligatiilor - Dogaru Ion, Draghici Pompil" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cadastru si Cartea funciara - Iacobescu Ovidiu , Bos Nicolae Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Iacobescu Ovidiu , Bos Nicolae
52,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept civilCarti recomandate din categoria Drept civil