Noi Mesaje de la Univers - Despre Viata, Vise si Fericire

Noi Mesaje de la Univers - Despre Viata, Vise si Fericire - Mike Dooley
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNoi Mesaje de la Univers - Despre Viata, Vise si Fericire
Comanda acum "Noi Mesaje de la Univers - Despre Viata, Vise si Fericire - Mike Dooley" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Existenta traita in jungla timpului si spatiului ascunde foarte multe secrete. In spatele "cortinei"?, in culisele Universului, se ascunde o iubire si o esenta care isi doreste ca noi sa ne bucuram de tot ceea ce ne dorim. In acea lume invizibila, Universul conspira literalmente pentru indeplinirea gandurilor noastre, aliniind jucatorii si circumstantele in maniere dintre cele mai neverosimile si atragand catre noi realitatea asupra careia ne focalizam.

Orice dorinta poate fi indeplinita si orice dificultate poate fi surmontata daca ne aducem aminte cum functioneaza viata si cine suntem noi cu adevarat.

In cea de-a doua carte din seria Mesaje de la univers, Mike Dooley actioneaza din nou ca un intermediar al Universului, ajutandu-si cititorii prin intermediul mesajelor sale sa se simta mai centrati, sa se bucure mai mult de viata, si conducandu-i pas cu pas catre iluminare, nu de putine ori cu ajutorul rasului.


Ar fi meritat oare sa iti ofer darul imaginatiei, libertatea de a te gandi la orice doresti si visele care iti pun sufletul pe jar daca acestea nu s-ar adeveri?

Nu prea cred.

Te iubesc mult prea mult.

Universul

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Noi Mesaje de la Univers - Despre Viata, Vise si Fericire
Cartea Noi Mesaje de la Univers - Despre Viata, Vise si Fericire in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Noi Mesaje de la Univers - Despre Viata, Vise si Fericire - Mike Dooley" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Christos si sufletul uman - Rudolf Steiner Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Rudolf Steiner
23,75 lei
Initiere in radiestezie. Pendulul magic - Richard Webster Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Richard Webster
18,00 lei
Mituri si misterii egiptene - Rudolf Steiner Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Rudolf Steiner
14,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric