Christos si sufletul uman

Christos si sufletul uman - Rudolf Steiner
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roChristos si sufletul uman
Comanda acum "Christos si sufletul uman - Rudolf Steiner" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Evolutia umanitatii si implicit a omului este lunga tranzitie intre momentul caderii in pacat a lui Adam si a Evei si momentul final al Mantuirii omului prin christificarea sufletului. Sufletul primilor oameni era nerecunoscator, iar pacatul a fost echivalent cu actiunea unui animal dresat care incalca o interdictie fara sa fie constient de consecinte. Prin aceasta incalcare, omul incepe lunga experienta a formarii unei constiente din ce in ce mai legata de existenta in lumea fizica, materiala, ajungand la pericolul indepartarii treptate de constienta propriei sale spiritualitati.
Textele cuprinse in volumul de fata ne arata ca antidotul acestei degradari foarte amenintatoare ne-a fost daruit de Divinitate prin unirea lui Dumnezeu-Fiul cu un trup omenesc si ca jertfa oferita de acesta prin crucificarea de pe muntele Golgota a deschis sufletelor omenesti calea mantuirii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Christos si sufletul uman
Cartea Christos si sufletul uman in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Christos si sufletul uman - Rudolf Steiner" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Istoria esoterismului si a stiintelor oculte - Jean-Paul Corsetti Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Jean-Paul Corsetti
13,30 lei
Talmacirea viselor - *** Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
***
14,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric