Noapte buna, copii!

Noapte buna, copii! - Radu Pavel Gheo
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNoapte buna, copii!
Comanda acum "Noapte buna, copii! - Radu Pavel Gheo" de pe libraria ishop la pretul de 35,10 lei
Descriere carte:
Dupa ani de emigratie americana, Marius vine in Romania intr-o vizita de afaceri. Dar nu doar atat. Ca dovada, si-a adus cu el un Chevrolet Corvette rosu, unul din visele materializate ale adolescentei lui. Ceea ce nu stie inca este ca in fosta lui tara nu-l asteapta doar amintirile luminoase si placerea de a-si etala prosperitatea si succesul american, ci si umbrele trecutului.
Noapte buna, copii! este un periplu in timp si spatiu prin partea intunecata a Los Angeles-ului, prin jocurile nu intotdeauna simple si vesele ale copilariei din satul banatean al bunicilor, printr-un alt sat, din Moldova, unde se cer incheiate socoteli vechi, prin lumea literara a Iasiului, in care incearca sa supravietuiasca unul dintre tovarasii de demult ai lui Marius, ultimul ramas in tara. Iar in virtejul de intimplari cind tragice, cind comice, apar citeodata lucruri neintelese si infricosatoare.
La inceputul acestei istorii erau patru ? patru copii care visasera sa ajunga Dincolo. Ca noi toti, o intreaga generatie care am tinjit si mai tinjim inca dupa Tarimul Fagaduintei.  

?Un autor plin de talent, care se misca lejer intre Cehov si Caragiale. Prima calitate a lui Gheo e ca stie sa povesteasca in asa fel incit cititorii sa nu se plictiseasca, lucru rar la autorii romani tineri.? (Stefan Agopian)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Noapte buna, copii!
Cartea Noapte buna, copii! in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Noapte buna, copii! - Radu Pavel Gheo" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Visul de iarna al Isabellei - Ioan-Mihai Cochinescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Ioan-Mihai Cochinescu
22,99 lei
Soni - Andrei Ruse Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Andrei Ruse
30,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana