NETWORKING - Ghid de supravietuire pentru profesionisti

NETWORKING - Ghid de supravietuire pentru profesionisti - Filipe Carrera
Pret: 56,95 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNETWORKING - Ghid de supravietuire pentru profesionisti
Comanda acum "NETWORKING - Ghid de supravietuire pentru profesionisti - Filipe Carrera" de pe libraria ishop la pretul de 56,95 lei
Descriere carte:
Cum sa ai succes prin retele de contacte

In lumea in care traim nu e suficient sa fii competent, ci este nevoie ca piata muncii sa o recunoasca. Nu este posibil ca un profesionist desavarsit sa existe inchis in spatiul lui, de aceea networkingul a devenit indispensabil ca forma inteligenta de a gestiona retele de contact.

Aceasta carte se adreseaza tuturor profesionistilor care vor sa progreseze in carierele si afacerile lor. Pentru aceasta sunt prezentate tehnici de networking simple si eficiente cu obiectivul de a preveni momentele de colaps si de a realiza un plan de viata personal si profesional reusit.

Lucrarea contine exemple nenumarate ale unor situatii de confruntare, martorii cu simbol real nu numai ai autorului, ci si ai profesionistilor din peste 18 tari. Ambiente diferite, contexte si culturi diferite contribuie la reliefarea diverselor instrumente si tehnici prezentate, subliniind globalizarea retelelor in zilele noastre in 31 de povesti fabuloase, din care doua sunt din Romania.

Se pune accent si pe importanta utilizarii noilor tehnologii in networking si, in special, a instrumentelor puse la dispozitie de Web 2.0, in cadrul carora veti putea intalni o pagina pe Facebook (Networking - Ghidul supravietuirii profesionale), care functioneaza precum un spatiu de interactivitate intre cititori si autor si care ofera acces la noi resurse in multiple forme.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre NETWORKING - Ghid de supravietuire pentru profesionisti
Cartea NETWORKING - Ghid de supravietuire pentru profesionisti in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "NETWORKING - Ghid de supravietuire pentru profesionisti - Filipe Carrera" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cartea dragostei Avon - Alice Nastase Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Alice Nastase
26,10 lei
Excelenta in afaceri - Jim Collins Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Jim Collins
11,31 lei
Afaceri Financiare - Emilian Dobrescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Emilian Dobrescu
8,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri