Mr. Peanut

Mr. Peanut - Adam Ross
Pret: 35,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMr. Peanut
  • Autor: Adam Ross
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Biblioteca Polirom. Proza Xxi
  • Categoria: Literatura universala
  • ISBN: 978-973-46-1838-5
  • An aparitie: 2010
  • Numar de pagini: 488
  • Format carte: 130 x 200
Comanda acum "Mr. Peanut - Adam Ross" de pe libraria ishop la pretul de 35,10 lei
Descriere carte:
David Pepin si-a iubit sotia de cind s-au intilnit, la colegiu, la un curs despre Alfred Hitch­cock. Dupa treisprezece ani de casnicie, tot nu-si poate imagina viata fara ea, insa e obsedat de eventualitatea mortii acesteia. Cind, printr-un concurs miste­rios de imprejurari, Alice chiar moare, David este principalul suspect, desi, din cite descopera detectivii Hastroll si Sheppard, persoana direct implicata este un personaj bizar, care si-a luat numele de Mobius. Asemenea gravurilor lui Escher, care inspira jocurile video pe care le creeaza David, firele narative ale romanului formeaza figuri complicate si inselatoare, rasturnari de perspectiva spectaculoase, nascind indoieli in mintea citi­torului: oare chiar e posibil sa cunosti pe cineva pe deplin? Crima si casnicia pot fi uneori fata si reversul aceleiasi medalii?  

?De la Cui i -e frica de Virginia Woolf? incoace, nimeni n-a mai indraznit sa intre in partea intunecata a unei casnicii precum Mr. Peanut ...o carte atit de fascinanta, ca-ti da fiori.? (Stephen King)  

?Iata un debut cum rar mai vezi. Un stil minunat, ce combina dragostea si tortura pentru a crea un virtej narativ acaparator, alaturi de un subiect izvorit dintr-o dragoste ucigatoare. Asa se naste o carte aspra si sublima, infioratoare si curajoasa.? ( Publishers Weekly )  

? Mr. Peanut este un roman flamboaiant, minunat scris, despre natura duala a casatoriei, despre dragostea indoielnica si nesiguranta care pindeste la tot pasul.? ( Philadelphia Inquirer )  

?Adam Ross a alcatuit un roman diabolic de complicat, ce aminteste de Sudoku. Firul narativ aduce mai degraba a vrajitorie, iar bucatile care-l construiesc sint incredibil de bine sudate. Oricum l-ai intoarce, de oriunde l-ai apuca, el sta mereu in picioare. Ce sa mai vorbim? E un roman inteligent scris, amuzant si ? cind apuci sa-i dai de cap ? nespus de trist.? ( bookgeeks.co.uk )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Mr. Peanut
Cartea Mr. Peanut in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Mr. Peanut - Adam Ross" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Trei camarazi - Eric Maria Remarque Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Eric Maria Remarque
41,33 lei
Iubito, eu ma micsorez...! - Pascal Bruckner Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Pascal Bruckner
23,75 lei
Gunoaiele razboiului - Ha Jin Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Ha Jin
9,49 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala