Mondializarea dincolo de mituri

Mondializarea dincolo de mituri - Coord. Serge Cordellier
Pret: 0,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMondializarea dincolo de mituri
Comanda acum "Mondializarea dincolo de mituri - Coord. Serge Cordellier" de pe libraria ishop la pretul de 0,00 lei
Descriere carte:
Atunci cand a inceput sa se impuna, la mijlocul anilor '90, termenul "mondializare" parea sa desemneze o configuratie complet noua a economiei mondiale si a sistemului international. Dupa estomparea lumii a treia din politica si disparitia sistemului sovietic, unii credeau ca pot anunta o viitoare convergenta planetara sub semnul pietei. Toate acestea se refera in acelasi timp la societati (avand drept miza in primul rand coeziunea sociala), la sistemul international (caruia i se cere mai multa transparenta) si la generatiile viitoare (pentru tot ceea ce priveste gestionarea patrimoniului comun al omenirii). Cum se poate organiza internationalizarea si realiza o mai mare implicare a cetatenilor in optiunile care ii privesc? Cum poate fi inventat un nou cosmopolitism care sa reuneasca valorile universale, preocuparea pentru binele general si participarea politica?

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Mondializarea dincolo de mituri
Cartea Mondializarea dincolo de mituri in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Mondializarea dincolo de mituri - Coord. Serge Cordellier" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Europa In Miscare - Mugurel Radulescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Uniunea Europeana
Mugurel Radulescu
13,50 lei
Integrarea Romaniei In U.e. O Viziune Ortodoxa - Madison Roxy Cassandra, Sima Lidia, Sorescu Vasile Urmatoarea carte recomandata din categoria Uniunea Europeana
Madison Roxy Cassandra, Sima Lidia, S...
22,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Uniunea EuropeanaCarti recomandate din categoria Uniunea Europeana