Moise. Vol. 1: Printul Fara Coroana

Moise. Vol. 1: Printul Fara Coroana - MESSADIE Gerald, Trad. URIAN Liliana
Pret: 17,01 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMoise. Vol. 1: Printul Fara Coroana
Comanda acum "Moise. Vol. 1: Printul Fara Coroana - MESSADIE Gerald, Trad. URIAN Liliana" de pe libraria ishop la pretul de 17,01 lei
Descriere carte:
Nu-l cunoastem pe Moise decat din legenda. Dar cine a fost el in realitate? Cine a fost, de fapt, acest gigant, fondator al unui popor si al unei religii? Combinand regulile romanesti cu o documentare minutioasa, Gerald Messadié utilizeaza toate datele istorice care ii permit sa reconstituie in mod plauzibil personajul si mediul in care a trait.
Astfel, el stabileste ca Moise s-a nascut in timpul domniei faraonului Seti I, in secolul al XIV-lea i.e.n., si ca a fost nepotul celebrului Ramses al II-lea. Reconstituind tineretea lui Moise, Messadié zugraveste fara complezenta societatea faraonica, vulnerabilitatea ei, coruptia, conflictele si cinismul impotriva caruia Moise se va razvrati. El recreeaza, de asemenea, cadrul fizic, social si spiritual pe care Moise il descopera dincolo de Marea Rosie.
Bogat in caractere si aventuri, scris intr-un ritm alert, dar nu obositor, emotionant fara emfaza, precis fara expuneri didactice, acest roman este completat de un bogat aparat critic care raspunde intrebarilor pe care si le pune lectorul fara formatie biblica sau istorica. Autor al tetralogiei de mare succes L Homme qui devient Dieu (Omul care devine Dumnezeu), Gerald Messadié este un romancier prolific si spectaculos, animat de o curiozitate nepotolita in ceea ce priveste lumea si culturile ei. Timp de un sfert de secol, el a fost redactorul sef al revistei Sciences & Vie, de unde eruditia sa si gustul pentru ancheta istorica.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Moise. Vol. 1: Printul Fara Coroana
Cartea Moise. Vol. 1: Printul Fara Coroana in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Moise. Vol. 1: Printul Fara Coroana - MESSADIE Gerald, Trad. URIAN Liliana" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Nefer cel Tacut - Christian Jacq Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
Christian Jacq
23,74 lei
Faraonul (vol. I+ii)  - PRUS Boleslaw Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
PRUS Boleslaw
31,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Roman istoricCarti recomandate din categoria Roman istoric