Secolul himerelor IV - Doamna din Toscana

Secolul himerelor IV  -  Doamna din Toscana - Philippe Cavalier
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSecolul himerelor IV  -  Doamna din Toscana
Comanda acum "Secolul himerelor IV  -  Doamna din Toscana - Philippe Cavalier" de pe libraria ishop la pretul de 37,91 lei
Descriere carte:
1947, Moscova, Cartierul General al Serviciilor Secrete staliniste. Un prizonier deapana incredibila poveste a vietii sale. Acest om este Dalibor Galjero, descendent al unei familii care a razbit prin epoci in ciuda tuturor blestemelor si incercarilor ce le-au fost harazite. Detinator al unor informatii care ar putea inclina balanta in favoarea sovieticilor, in skandenbergul lor cu americanii, Galjero ramane indiferent la rivalitatea dintre cele doua mari puteri. Este insa vanat din umbra, alaturi de misterioasa lui iubita La?me, de urmaritori tenace? care vor sa-I faca sa plateasca pentru nelegiuirile lor. Ora adevarului a sunat pentru ei, asa considera David Tewp, Th?run G?rensen si Lewis Monti. Cei trei vor bate la usa lui Ruben Henzer, omul care vreme de 15 ani a orchestrat din umbra, prin reteaua sa de tineri justitiari, vanatoarea celor ce programasera distrugerea poporului sau, aducandu-i unul dupa altul in fata justitiei.

Acest ultim volum din tetralogia Secolul himerelor este punctul culminant al parcursului extraordinarelor intamplari incepute in Capcaunii Gangelui. Din deserturile Asiei Centrale pana in palatele venetiene, de la curtea familiei Borgia la Parisul romanticilor sau din padurile inzapezite ale Transilvaniei pana in campiile toride ale Transvaalului, destinul Galjerilor isi dezvaluie acum secretele intunecate ce nu cunosc puritatea si inocenta?

Philippe Cavalier are 42 de ani. Licentiat al Institutului National Francez de Limbi si Civilizatii Orientale si de Literatura Comparata, este pasionat de studiul istoriei religiilor si al magiei.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Secolul himerelor IV  -  Doamna din Toscana
Cartea Secolul himerelor IV  -  Doamna din Toscana in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Secolul himerelor IV - Doamna din Toscana - Philippe Cavalier" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Locasul Adevarului - Christian Jacq Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
Christian Jacq
26,59 lei
Catedrala Marii - Ildefonso Falcones de Sierra Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
Ildefonso Falcones de Sierra
56,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Roman istoricCarti recomandate din categoria Roman istoric