Moarta pentru toti

Moarta pentru toti  - Charlaine Harris
Pret: 37,55 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMoarta pentru toti
Comanda acum "Moarta pentru toti  - Charlaine Harris" de pe libraria ishop la pretul de 37,55 lei
Descriere carte:
"Personaje consistente, alaturi de o intriga plina de actiune - iata notele distinctive ale acestui spumos amestec de dragoste, mister si fantasy." Publishers Weekly

Nu dai in fiecare noapte de Revelion peste un barbat alergand pe marginea drumului, pe jumatate dezbracat! Iar cand aceasta i se intampla lui Sookie Stackhouse, nu ne putem astepta decat la noi aventuri.

Moarta pentru toti este cel de-al patrulea volum al seriei Vampirii Sudului (dupa: Morti pana la apus, Moartea la Dallas si Clubul Mortilor). Descoperind ca barbatul misterios intalnit in imprejurari atat de ciudate nu este altul decat vampirul Eric, care nu ii este strain, eroina telepata incearca sa-l ajute. Cineva ii facuse vraji sa-si piarda memoria. Implicarea lui Sookie duce la batai pe viata si pe moarte, in care sunt implicati tot soiul de vampiri, varcolaci, teriantropi si vrajitoare. In pericol se afla si inima curajoasei tinere, deoarece este greu de rezistat in fata atragatorului Eric.

O poveste fascinanta, cu personaje supranaturale. Un ritm ametitor, umor, momente dramatice, mister, erotism - totul imbinat cu talent si imaginatie, asa cum ne-a obisnuit cuceritoarea Charlaine Harris. 

"Harris a dat lovitura cu o picatura de umor negru, o pata de sange, un fir de paranormal si un continuu suspans..." SF Site

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Moarta pentru toti
Cartea Moarta pentru toti  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Moarta pentru toti - Charlaine Harris" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Interviu cu un vampir - Anne Rice Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Anne Rice
23,74 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune