Mituri si Legende Africane

Mituri si Legende Africane - ARNOTT Kathleen, Ilustr. KIDDELL-MONROE Joan, Trad. VILAN Claudia
Pret: 13,41 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMituri si Legende Africane
Comanda acum "Mituri si Legende Africane - ARNOTT Kathleen, Ilustr. KIDDELL-MONROE Joan, Trad. VILAN Claudia " de pe libraria ishop la pretul de 13,41 lei
Descriere carte:
Miturile relateaza o istorie referitoare la un eveniment creator, fiind cele mai simple raspunsuri pe care intelepciunea populara le putea plasmui, si avand o valoare fabulos-explicativa. Sunt raspunsuri pe cat de fabuloase pe atat de poetice, ingloband in ele acel sambure de adevar care face ca intelepciunea populara sa se vadeasca in simplitatea marilor adevaruri. Culese din bogatul folclor al Africii, miturile si legendele vorbesc despre spiritul de justitie al poporului african, rabdarea si intelepciunea lui, ca si neasemuitul talent de a zamisli basme si legende care, prin valoarea lor general-umana au devenit mituri cu intelesuri profunde despre lupta intre bine si rau, dar si despre puterea de a visa si de a plasmui in cuvant o noua lume.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Mituri si Legende Africane
Cartea Mituri si Legende Africane in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Mituri si Legende Africane - ARNOTT Kathleen, Ilustr. KIDDELL-MONROE Joan, Trad. VILAN Claudia " sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
CONVORBIRI TELEFONICE - Roberto Bolano Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Roberto Bolano
37,90 lei
O poveste cu povesti - Waldi H?rer Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Waldi H?rer
24,70 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Nuvele si povestiriCarti recomandate din categoria Nuvele si povestiri