Mitul Intreprinzatorului

Mitul Intreprinzatorului - Michael E. Gerber
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMitul Intreprinzatorului
Comanda acum "Mitul Intreprinzatorului - Michael E. Gerber" de pe libraria ishop la pretul de 14,00 lei
Descriere carte:
In aceasta carte de mare succes, Michael Gerber risipeste miturile care inconjoara pornirea unei afaceri proprii si ne arata cum ipotezele obisnuite pot sta in calea bunei administrari a unei afaceri. Apoi ne conduce prin etapele vietii unei afaceri de la copilaria antreprenoriala, prin chinurile de crestere ale adolescentei, catre perspectiva antreprenoriala matura care este lumina calauzitoare a oricarei afaceri de succes si ne demonstreaza cum puteti dezvolta o viziune puternica pentru firma voastra.

In final, Gerber face distinctia vitala si adesea neglijata, dintre a lucra la afacerea dumneavoastra si nu in afacerea dumneavoastra. Dupa ce veti citi varianta revizuita a lucrarii Mitul Intreprinzatorului, veti fi capabili cu adevarat sa va dezvoltati afacerea intr-o maniera previzibila si productiva.

Mai multe despre Michael E. Gerber si E-Myth la www.e-myth.com.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Mitul Intreprinzatorului
Cartea Mitul Intreprinzatorului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Mitul Intreprinzatorului - Michael E. Gerber" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri