Misterul Spandau

Misterul Spandau - Peter Moon
Pret: 33,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMisterul Spandau
Comanda acum "Misterul Spandau - Peter Moon" de pe libraria ishop la pretul de 33,25 lei
Descriere carte:
Misterul Spandau ne prezinta printre altele misterioasele circumstante in care Rudolph Hess a fost ucis cat si motivul datorita caruia s-au cheltuit mari sume de bani pentru ca el sa nu poata comunica cu lumea exterioara pe perioada detentiei. Aici intra in scena conexiunile sale cu tehnologia farfuriilor zburatoare Vril cat si evenimentele din Antarctica.

Folosind stilul specific romanului istoric, Peter Moon ne ofera informatii de ultima ora din saga Montauk, completand cu date despre experimentele de calatorii in timp. Aceastea includ imaginea de ansamblu a trei perosnalitati care au locuit in Egipt in aceeasi perioada de timp: Noble Drew Ali, Aleister Crowley si Rudolph Hess.

Sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial a adus cu sine mai multa intriga si lupta pentru putere decat razboiul insusi. Mare parte din aceasta era centrata in jurul proiectelor secrete coordonate de Rudolph Hess. Printre cele mai uimitoare era cel ce avea la baza construirea farfuriilor zburatoare Vril.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Misterul Spandau
Cartea Misterul Spandau in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Misterul Spandau - Peter Moon" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ayurveda - Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
12,43 lei
Calatoria Suprema - Robert A. Monroe Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Robert A. Monroe
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Paranormal / SenzationalCarti recomandate din categoria Paranormal / Senzational