Telepatia

Telepatia - Vincenzo Nestler
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTelepatia
Comanda acum "Telepatia - Vincenzo Nestler" de pe libraria ishop la pretul de 17,57 lei
Descriere carte:
Interesul tot mai mare al publicului, al mass-mediei fata de problemele cu caracter parapsihologic au determinat gasirea unor raspunsuri stiintifice adecvate. Este ceea ce isi propune si cartea lui Vincenzo Nestler.
Cititorul cultivat va gasi in Telepatia aproape tot ceea ce pana azi este confirmat din punct de vedere stiintific despre fenomenele telepatice si despre interferenta lor cu alte fapte psihologice individuale si colective.
Partea a doua a cartii constituie o noutate fata de alte studii de specialitate, deoarece realizeaza o analiza organica si completa a bazelor teoretice ale parapsihologiei, in special a problemelor legate de telepatie.
Dorind sa vina in intampinarea celor care vor sa exerseze in practica experimentarii telepatice, cartea cuprinde instructiuni si sugestii pentru ca cititorul sa-si poata descoperi propriile capacitati parapsihologice si eventual sa le potenteze in mod rational.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Telepatia
Cartea Telepatia in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Telepatia - Vincenzo Nestler" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Razboiul Psihotronic: Campul de lupta mental - Gl.bg.dr. Emil Strainu Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Gl.bg.dr. Emil Strainu
23,75 lei
Inalta divinatie si mica divinatie - Christian & Miriam Dikol Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Christian & Miriam Dikol
15,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Paranormal / SenzationalCarti recomandate din categoria Paranormal / Senzational