Minorul si Legea Penala

Minorul si Legea Penala - Brezeanu Ortansa
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMinorul si Legea Penala
  • Autor: Brezeanu Ortansa
  • Editura: CH Beck
  • Colectia:
  • Categoria: Penal
  • ISBN: 973-98765-4-4
  • An aparitie: 1998
  • Numar de pagini: 176
  • Format carte:
Comanda acum "Minorul si Legea Penala - Brezeanu Ortansa" de pe libraria ishop la pretul de 10,90 lei
Descriere carte:
Axata pe formularea graduala, intr-o succesiune logica, a raspunsurilor impuse de doua dintre problemele primordiale ale procesului de reeducare a minorului delincvent - cadrul juridic in care se desfasoara acest proces in Romania si modul de reflectare a rezultatelor cercetarilor psihologice, pedagogice si sociologice in reglementarea sistemului de reeducare a minorului infractor - monografia pledeaza pentru instituirea unui sistem eficient si coerent de reeducare a minorilor infractori, pe baza cunoasterii proceselor psihice care conditioneaza sau favorizeaza un asemenea comportament, a personalitatii minorului (inteleasa ca fenomen bio-psiho-social si cultural), a necesitatii raportarii acesteia atat la normele si valorile promovate de societate, cat si la posibilitatile reale ale minorului de a se realiza ca personalitate armonioasa. Dupa trecerea in revista a evolutiei istorice este prezentat cadrul legal al sanctiunilor aplicabile minorilor infractori, valorificandu-se concluziile unor cercetari criminologice privind delincventa juvenila din tara noastra si functionarea sistemului sanctionator pentru minori.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Minorul si Legea Penala
Cartea Minorul si Legea Penala in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Minorul si Legea Penala - Brezeanu Ortansa" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Codul De Procedura Penala si Legile Conexe - Cudritescu Gianina Anemona Urmatoarea carte recomandata din categoria Penal
Cudritescu Gianina Anemona
39,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PenalCarti recomandate din categoria Penal