Meditatia pentru incepatori

Meditatia pentru incepatori - J. Donald Walters
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMeditatia pentru incepatori
Comanda acum "Meditatia pentru incepatori - J. Donald Walters" de pe libraria ishop la pretul de 13,30 lei
Descriere carte:
Invata secretele meditatiei profunde, pline de bucurie!

J. Donald Walters, un mentor spiritual respectat pe plan international, a practicat meditatia zilnic, timp de cincizeci de ani. Meditatia pentru incepatori iti ofera recomandari simple dar convingatoare pentru gasirea pacii interioare.

Este o carte atat pentru cei care mediteaza de mult timp, cat si pentru incepatori. Este de asemenea "pentru incepatori" in sensul secundar ca toate activitatile din viata sunt imbogatite daca sunt incepute prin meditatie.

J. Donald Walters (Swami Kriyananda) a fost, incepand din 1948, un discipol direct al lui Paramhansa Yogananda, autorul al lucrarii clasice Autobiografia unui yogin . J. Donald Walters a impartasit mai multor milioane de oameni invataturile lui Yogananda si a ajuns sa fie recunoscut el insusi ca autoritate in domeniul vietii spirituale. Invataturile sale imbraca mai multe forme: carti si articole, prelegeri si muzica. Compozitiile sale muzicale depasesc un total de 300 de piese, dintre care multe sunt disponibile pe CD-uri si casete.

J. Donald Walters a scris peste saizeci de carti, care au fost publicate in peste tresprezece limbi, intr-o suta douazeci de editii straine. Printre titluri se numara Superconstiinta: Un ghid pentru Meditatie (Warner Books); Afirmatii pentru auto-tamaduire: Ananda Yooga pentru o mai mare constientizare si Cursul Ananda Yoga pentru auto-realizare.

J. Donald Walters este fondatorul si liderul spiritual al Ananda World Brotherhood Village, o comunitate spirituala viguroasa situata in apropiere de Nevada City, California, precum si al unui numar de sase ramuri ale comunitatii Ananda, situate pretutindeni in Statele Unite si in Europa.

 

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Meditatia pentru incepatori
Cartea Meditatia pentru incepatori in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Meditatia pentru incepatori - J. Donald Walters" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Intelepciunea basmelor populare - Rudolf Meyer Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Rudolf Meyer
21,85 lei
In zarea Nemuririi - Prentice Mulford Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Prentice Mulford
19,00 lei
Tehnici de concentrare - Daniel Sevigny Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Daniel Sevigny
5,22 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric