Sa te casatoresti cu vantul...

Sa te casatoresti cu vantul... - Indra
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSa te casatoresti cu vantul...
  • Autor: Indra
  • Editura: Dao Psi
  • Colectia:
  • Categoria: Astrologie/Esoteric
  • ISBN: 978-606-8180-02-1
  • An aparitie: 2010
  • Numar de pagini: 176
  • Format carte: 13 x 20
Comanda acum "Sa te casatoresti cu vantul... - Indra" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
"- Omul meu drag, spuse Spiritul, Intelesul fabulei este exact pe dos: soarecele poate deveni non-soarece, poate deveni alta specie, da, soarecele se poate casatori cu vantul... Acesta este sensul vietii, Omule, acesta este sensul evolutiei, asta inseamna dezvoltarea si expansiunea Constiintei, pentru asta te-ai intrupat tu aici si acum, Omule... Ca sa-ti reamintesti ca esti un Iisus sau un Budha... Haide, aduna-ti curajul si intelege ca tu esti deja o alta specie...

Si astfel omul isi aduna firavele sale puteri, isi sterse lacrimile si porni cu curajul disperarii, pe calea Cunoasterii, pe acea cale fara de intoarcere, cautandu-si si el de acum, drumul sau inspre Acasa... Si lua cu el acele vorbe pretioase, care aveau sa-l ridice de atatea ori, care aveau sa-l spijine, sa-i dea putere, care aveau sa-i aline ranile si sa-i vindece dorurile: "Omul meu drag, fii liber, du-te, zboara, casatoreste-te cu vantul..."

"Da, este o carte radicala, care vrea sa distruga ego-uri si minti conditionate... Este pentru cei care nu mai vor sa faca compromisuri, pentru cei a caror nevoie de schimbare a devenit dureros de acuta, pentru cei care sunt gata sa-si abandoneze falsa siguranta si automultumirea pentru a porni in Marea lor Aventura, cum o numeste Spiritul..."

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sa te casatoresti cu vantul...
Cartea Sa te casatoresti cu vantul... in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sa te casatoresti cu vantul... - Indra" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric