Medierea

Medierea - Dumitru A. P. Florescu, Adrian Bordea
Pret: 18,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMedierea
Comanda acum "Medierea - Dumitru A. P. Florescu, Adrian Bordea" de pe libraria ishop la pretul de 18,00 lei
Descriere carte:
Prezenta lucrare constituie un prim pas important in abordarea aspectelor teoretice legate de institutia medierii in Romania. Lucrarea Medierea, aparuta in Editura "Universul Juridic", a fost realizata de un colectiv aflat sub coordonarea prof. dr. Dumitru Andreiu Petre Florescu. Autorii considera Medierea ca fiind o eficienta alternativa pentru solutionarea conflictelor si care antameaza aspecte de principii teoretice si practice in actuala legislatie.

Mai mult ca oricand, Medierea este un fenomen din ce in ce mai raspandit si este folosita cu un real succes fiind vorba despre mediere facultativa in care partile considera ca este mai avantajos sa apeleze la aceasta forma de detensionare a unor raporturi sociale.

In lucrarea pe care o supunem atentiei dumneavoastra, colectivul de autori incearca sa raspunda la intrebarea: "Este Medierea o alternativa mai facila de solutionare a conflictelor?" Rezultatele studiului prezentat ma indreptatesc sa raspund afirmativ si sa va supun atentiei metoda propusa de cunoastere a tuturor factorilor interesati in aplicarea unei astfel de proceduri.

Prezenta lucrare acopera un gol existent in peisajul juridic romanesc, constituind un instrument util atat pentru profesionistii dreptului, cat si pentru persoanele care doresc o alternativa viabila la calea judiciara de rezolvare a conflictelor. De asemenea, lucrarea va constitui un instrument de lucru necesar si eficient si pentru studentii facultatilor de drept.

Dr. Gavril Iosif Chiuzbaian
Presedintele Uniunii Juristilor din Romania

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Medierea
Cartea Medierea in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Medierea - Dumitru A. P. Florescu, Adrian Bordea" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Contractul de depozit si varietatile acestuia - Genoiu Ilioara , Coordonator Rada Postolache , Ionescu Steluta , Manea Marinela , Nita Manuela Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept comercial
Genoiu Ilioara , Coordonator Rada Pos...
32,20 lei
Codul Comercial si Legile Conexe. Editia 2008 (cu Modificari Pana La 1 Martie 2008) - Editie ingrijita de Vasile Nemes Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept comercial
Editie ingrijita de Vasile Nemes
64,90 lei
Societati Comerciale. Proceduri Speciale - Leaua Crenguta Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept comercial
Leaua Crenguta
39,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept comercialCarti recomandate din categoria Drept comercial