Societatile comerciale aflate in insolventa

Societatile comerciale aflate in insolventa - Dumitru A. P. Florescu, Daniel Zamfirache, Gheorghe Negura
Pret: 40,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSocietatile comerciale aflate in insolventa
Comanda acum "Societatile comerciale aflate in insolventa - Dumitru A. P. Florescu, Daniel Zamfirache, Gheorghe Negura" de pe libraria ishop la pretul de 40,00 lei
Descriere carte:
Lucrarea intitulata Societatile comerciale aflate in insolventa. Practica judiciara privind raspunderea personalului, o carte necesara, elaborata sub semnul rigorii - autori: Dumitru A. P. Florescu, Gheorghe Negura si Daniel Zamfirache - apare la momentul oportun.

Prezenta lucrare acopera un gol existent in peisajul juridic romanesc, respectiv constituie un instrument util atat pentru partile direct implicate in litigiile ce au ca obiect atragerea raspunderii patrimoniale, cat si pentru profesionistii dreptului, in demersurile pe care le vor intreprinde pentru apararea drepturilor si a libertatilor persoanelor.

Culegerea de practica judiciara isi propune sa inlesneasca, alaturi de capitolul de doctrina in materie, studiul reglementarilor incidente in domeniul raspunderii personalului din cadrul societatilor comerciale aflate in insolventa.

Autorii, printr-un efort concertat, au reusit sa imbine cu o deosebita maiestrie, latura teoretica a problematicii tratate, cu latura practica, oferind o bogata jurisprudenta, ce are meritul deosebit de a fi de o perfecta actualitate.

Prezentarea spetelor s-a facut intr-o maniera comoda si economica pentru cititor, acesta avand la dispozitie rezumatul chestiunii juridice, fiindu-i astfel facilitat parcursul rapid al lucrarii.

Fara indoiala, lucrarea de fata se adreseaza atat studentilor, cat si practicienilor, pentru care credem ca se va dovedi un instrument de lucru necesar si eficient.

Dr. Gavril Iosif Chiuzbaian
Presedintele Uniunii Juristilor din Romania

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Societatile comerciale aflate in insolventa
Cartea Societatile comerciale aflate in insolventa in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Societatile comerciale aflate in insolventa - Dumitru A. P. Florescu, Daniel Zamfirache, Gheorghe Negura" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Drept comercial. Volumul I - Piperea Gheorghe Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept comercial
Piperea Gheorghe
56,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept comercialCarti recomandate din categoria Drept comercial