Mastering English for Economics

Mastering English for Economics - Diana Ioncica, Valentina Robu, Roxana Ciolaneanu, Ioana Stamatescu
Pret: 32,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMastering English for Economics
Comanda acum "Mastering English for Economics - Diana Ioncica, Valentina Robu, Roxana Ciolaneanu, Ioana Stamatescu" de pe libraria ishop la pretul de 32,30 lei
Descriere carte:
Lucrarea "Mastering English for Economics", elaborate in cadrul programului de cercetare stiintifica al Catedrei de Limbi Germanice si Comunicare in Afaceri a Academiei de Studii Economice, Bucuresti, reprezinta un instrument de lucru util atat pentru studentii nostri, cat si pentru toti cei interesati de studiul limbii engleze pentru afaceri. Manualul incurajaza o metoda de studiu interactiva, avand numeroase activitati de comunicare proiectate in scopul de a activa vocabularul de specialitate al utilizatorilor. Tematica abordata ofera ocazia de a discuta subiecte variate si extrem de actuale legate de lumea afacerilor, de la concepte economice de baza la marketing, publiciatate, management. Pentru realizarea unui studiu coerent al activitatii unei companii, manualul reliefeaza etape importante ale afacerilor, de la formarea companiei, la analiza mediului intern al unei companii si a mediului extern, incheind cu strategii de extindere a companiei si cu studiul riscurilor pe care aceste strategii le comporta.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Mastering English for Economics
Cartea Mastering English for Economics in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Mastering English for Economics - Diana Ioncica, Valentina Robu, Roxana Ciolaneanu, Ioana Stamatescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Backpack Gold 4 class audio CD - Mario Herrera , Diane Pinkley Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Engleza
Mario Herrera , Diane Pinkley
30,95 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Limba EnglezaCarti recomandate din categoria Limba Engleza