Mass Media Insider

Mass Media Insider - Tudor Calin Zarojanu
Pret: 23,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMass Media Insider
Comanda acum "Mass Media Insider - Tudor Calin Zarojanu" de pe libraria ishop la pretul de 23,70 lei
Descriere carte:
Mass Media Insider este povestea unui ziarist si a nenumaratelor redactii de ziare, reviste, posturi de radio si TV prin care trece din anii ?90 incoace. Este povestea presei romanesti postdecembriste, spusa de un observator inteligent, ironic si onest.

"Tudor Calin Zarojanu este un entuziast. Nu-l descurajeaza nici macar perspectiva sfirsitului lumii (pe care l-a si descris, de altfel, cu verva satirica, in romanul Sfirsitul lumii ). Dupa 1989 s-a manifestat ca un gazetar frenetic, infuzind inteligenta, talent literar si umor in toate publicatiile la care a lucrat. Si aceasta pentru ca, inainte de a fi ziarist, este scriitor. Un scriitor inventiv, de o mare mobilitate intelectuala, care se misca pe un intins registru stilistic cu dezinvoltura cu care Johnny Raducanu isi plimba miinile pe claviatura pianului. Romanul Mass Media Insider valorifica experienta sa de om de presa. Tudor Calin Zarojanu povesteste intr-un ritm alert, captivant tot ce a vazut si a trait intr-o lume nebuna, nebuna, nebuna si... sublima, lumea mass-media. Cartea sa este o Arca a lui Noe pe care a imbarcat nenumarate personaje reale, ca sa le salveze de la uitare. M-am recunoscut si eu, cu placere, printre ele." (Alex. Stefanescu)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Mass Media Insider
Cartea Mass Media Insider in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Mass Media Insider - Tudor Calin Zarojanu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Craii de Curtea Veche: proza si versuri - Mateiu Ion Caragiale Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Mateiu Ion Caragiale
8,45 lei
Tanase Scatiu  - Duiliu Zamfirescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Duiliu Zamfirescu
9,50 lei
Noaptea de sanzaiene Vol. 1 - Mircea Eliade Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Mircea Eliade
13,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana