Marketingul adresat femeilor

Marketingul adresat femeilor - Marti Barletta
Pret: 52,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMarketingul adresat femeilor
Comanda acum "Marketingul adresat femeilor - Marti Barletta" de pe libraria ishop la pretul de 52,25 lei
Descriere carte:

Cum sa obtii o cota ridicata din cea mai mare piata la nivel mondial

Femeile nu reprezinta o nisa. Insumand 51% din totalul populatiei, ele constituie majoritatea. Mai mult, puterea lor de cumparare depaseste cu mult reprezentarea lor in cadrul populatiei. In foarte multe categorii prin traditie masculine, ele sunt deja o majoritate: peste 60% din automobilele noi, 66% din computerele personale si 55% din aparatele electrocasnice sunt cumparate de femei. Preferintele si prioritatile femeilor ar trebui sa fie integrate in fiecare initiativa de marketing a companiei, in loc sa fie marginalizate ca un program izolat si singular.
In etapa de planificare, cercetatorii, managerii de brand, directorii de vanzari, directorii de marketing sau directorii din advertising - toti cei implicati in comunicarea cu clientul - ar trebui sa se asigure ca presupunerile si prioritatile strategice nu trec cu vederea consumatorii care reprezinta cea mai mare oportunitate pentru a consolida vanzarile, cota de piata si profitul net: femeile.

In aceasta a doua editie a lucrarii, Marti Barletta va explica de ce marile corporatii aloca fonduri din ce in ce mai mari pentru a cuceri piata de mai multe miliarde de dolari reprezentate de femei. Povesti de succes actuale, strategii si aplicatii originale si cele mai eficiente campanii de advertising fac din aceasta carte cea mai cuprinzatoare resursa care sa ajute specialistii sa creeze si sa puna in aplicare un plan de marketing care are ca public-tinta femeia.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Marketingul adresat femeilor
Cartea Marketingul adresat femeilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Marketingul adresat femeilor - Marti Barletta" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cercetarea de marketing: studiul pietei pur si simplu - Stefan Prutianu, Bogdan Anastasiei, Tudor Jijie Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Stefan Prutianu, Bogdan Anastasiei, T...
14,72 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Marketing / PublicitateCarti recomandate din categoria Marketing / Publicitate