Map-guide municipiul Bucuresti si imprejurimi

Map-guide municipiul Bucuresti si imprejurimi - Oana Bica, Madalin-Cristian Focsa
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMap-guide municipiul Bucuresti si imprejurimi
Comanda acum "Map-guide municipiul Bucuresti si imprejurimi - Oana Bica, Madalin-Cristian Focsa" de pe libraria ishop la pretul de 10,45 lei
Descriere carte:
Harta turistica regionala ?Bucuresti si imprejurimi" este calauza de care nu se poate lipsi niciun calator care vrea sa descopere capitala noastra. Produsul este unic pe piata, tratand orasul impreuna cu zona sa inconjuratoare. Bucurestiul traieste prin detalii, si toate aceste detalii pot fi descoperite numai cu ajutorul unui instrument de nadejde: harta turistica regionala. In urmatoarea perioada, calatorul pe care l-am obisnuit cu variate forme de ghiduri, va gasi la noi intreaga tara impartita in regiuni turistice. Fiecare harta regionala va contine o harta a orasului si o harta a regiunii pe care sunt ilustrate, prin pictograme reprezentative, majoritatea obiectivelor turistice. Hartile sunt insotite de informatii utile pentru turisti, dar si de o descriere scurta a celor mai importante obiective de vizitat. Textele sunt completate de fotografii care sa provoace calatorul, invitandu-l la calatorie ? O calatorie din care sa nu lipseasca harta turistica House of Guides!

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Map-guide municipiul Bucuresti si imprejurimi
Cartea Map-guide municipiul Bucuresti si imprejurimi in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Map-guide municipiul Bucuresti si imprejurimi - Oana Bica, Madalin-Cristian Focsa" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Harti turisticeCarti recomandate din categoria Harti turistice