Manualul Grefierului, Ed. A 2-a

Manualul Grefierului, Ed. A 2-a - Cotutiu Aurelia, Florea Diana
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roManualul Grefierului, Ed. A 2-a
Comanda acum "Manualul Grefierului, Ed. A 2-a - Cotutiu Aurelia, Florea Diana" de pe libraria ishop la pretul de 21,90 lei
Descriere carte:

În cuprinsul lucrarii, propunem unele „modele” de acte de pro­ce­du­ra, care pot fi îmbunatatite sub aspectul formei si continutului si cate­goric adaptate la specificul fiecarui litigiu judecat dupa normele proce­du­rii civile: civil, comercial, locativ, de dreptul muncii, de dreptul familiei, de contencios administrativ etc.

Desi ne adresam, în principal, grefierilor si celuilalt personal specia­lizat al instantelor judecatoresti, consideram ca lucrarea este utila si prac­ti­cienilor tribunalelor arbitrale.

Datorita utilitatii, Manualul grefierului s-a epuizat în câteva luni de la editare.

În perioada urmatoare a fost solicitat, atât editurii cât si autoarelor de conducatori si numerosi grefieri ai instantelor judecatoresti din tara.

Acesta este motivul pentru care am reactualizat si revazut lucrarea, propunând prestigioasei edituri CH Beck reeditarea.

Prezenta editie are în vedere si ultimele modificari aduse Codului de procedura civila prin Legea nr. 219/2005 privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 138/2000, intrata în vigoare în data de 16 iulie 2005.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Manualul Grefierului, Ed. A 2-a
Cartea Manualul Grefierului, Ed. A 2-a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Manualul Grefierului, Ed. A 2-a - Cotutiu Aurelia, Florea Diana" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Lectii de drept roman (vol. IV) - Valerius M. Ciuca Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept
Valerius M. Ciuca
17,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DreptCarti recomandate din categoria Drept