Criminalistica. Traditie si modernism

Criminalistica. Traditie si modernism - Prof. univ. dr. Lazar Carjan, Asist. univ. Mihai Chiper
Pret: 37,05 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCriminalistica. Traditie si modernism
Comanda acum "Criminalistica. Traditie si modernism - Prof. univ. dr. Lazar Carjan, Asist. univ. Mihai Chiper" de pe libraria ishop la pretul de 37,05 lei
Descriere carte:
?Scoala romaneasca de criminalistica se poate mandri, pe buna dreptate, cu faptul de a fi fost printre precursoarele criminalisticii pe plan international, conditie pe care si-a pastrat-o de la origini ? cu fratii Minovici si Eugen Bianu ?   pana in zilele noastre.

Criminalistica. Traditie si modernism vine sa readuca in actualitate activitatea precursorilor criminalisticii romanesti, care, prin creatia lor, merita sa stea alaturi de cele mai ilustre nume ale criminalisticii universale. Este nu numai o carte care emana o cunoastere profunda si o documentare cvasiexhaustiva, ci si o scriitura din care transpar pasiunea si dragostea pentru tema abordata. O carte de actualitate criminalistica, prin bogatia informatiei de ultima ora pe care autorii ne-o pun la dispozitie privind noutatile din practica internationala, cu suportul unei disponibilitati evidente pentru o formulare in care eleganta stilului si fluenta mijloacelor de exprimare literara sunt la ele acasa.?

Prof . Vasile Lapadusi,
Prof.   Vladimir Alexandrescu
Asociatia Criminalistilor din Romania


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Criminalistica. Traditie si modernism
Cartea Criminalistica. Traditie si modernism in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Criminalistica. Traditie si modernism - Prof. univ. dr. Lazar Carjan, Asist. univ. Mihai Chiper" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Criminalitatea informatica - Ioana Vasiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept
Ioana Vasiu
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DreptCarti recomandate din categoria Drept